3D Scan-trailer

Home » 3D Scan-trailer

Slide Slide Slide Slide

3D Scan-trailer

Een digitale kopie van jou of je vrienden door middel van een 3D scan

 

Op zoek naar iets speciaals?

Wij beschikken over een 3D trailer met ingebouwde 3D scanstudio en kunnen hiermee ca. 50 personen per uur scannen. De 3D trailer werkt als een magneet voor beursbezoekers en is daarom eens geweldige marketingtool voor een beursstand of uw evenementen.
Benieuwd? Bekijk dan de video op onze website.
3D trailer huren? Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

 Het meest unieke geschenk!

Het is niet altijd eenvoudig om een passend cadeau op maat te bedenken. Vooral niet wanneer je iemand wilt verrassen met een uniek en origineel cadeau.
Een foto roept vaak leuke herinneringen op en lokt blije reacties uit. Een 3D miniatuur zal daarom een brede glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren. Een 3D miniatuur vind je bij ons in verschillende prijsklassen: van een aardigheidje tot een luxe geschenk.

Hoe werkt het scannen

Neem plaats in onze scan installatie. De bodyscanner maakt dan binnen 4 seconden een zeer gedetailleerde scan van jouw hele lichaam met 10 scanners.
Van de digitale scan kunnen wij door middel van geavanceerde 3D printers een beeldje van jou maken. In de toekomst is de digitale 3D scan ook te gebruiken voor andere mooie toepassingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van jouw digitale figuurtje in een 3D spel? Of maatkleding dankzij jouw 3D body scan?

Prijslijst 3D beeldjes

Selfie 7,5 cm € 75,00
Selfie 10 cm € 99,50
Selfie 15 cm € 195,00
Selfie 20 cm € 295,00

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Neem wanneer je nog vragen hebt contact op via info@innofabriek.nl of bel naar 077 750 77 00.

Aangezien de 3D print techniek nog een vrij experimentele techniek is, bestaat de kans dat kleuren niet geheel natuurgetrouw over komen.